Ge dig ut i en fantasivärld i Steam Tower Slot

      Kommentarer inaktiverade för Ge dig ut i en fantasivärld i Steam Tower Slot

När man hör ordet fantasivärld så är det lätt att ens tankar drar iväg till färgglada landskap med gulliga monster som lurar varje bakom hörn. Men i Steam Tower Slot så får du helt tänka om då detta är ett steampunk-inspirerat spel med tydliga referenser till den gamla viktorianska stilen. Så ge dig ut på äventyr och försöka rädda prinsessan som sitter fastlåst längst upp i tornet!

Bakom denna spelautomat hittar vi de svenska spelutvecklarna NetEnt vilket gör att vi från början kan räkna med en spelautomat med roliga funktioner och snygg design. Steam Tower Slot har en vanlig spelplan med fem hjul på tre rader med 15 fasta vinstlinjer.

steamtower slot

Hur spelar jag Steam Tower Slot?

Som många andra spelautomater så har du chansen att välja din insats. Så innan du ger dig ut på ditt äventyr så har du två val att göra som bestämmer din insats. Dessa är först myntvärdet där du kan välja att spela för 0.01 och upp till 1. Efter du valt myntstorleken så är nästa steg att välja nivån du vill spela för och denna utgår från skalan 1 till 10. Med dessa valen så kan du satsa allt mellan 0.15 och 150 per snurr vilket gör att detta spelet passar väldigt många människor.

När du genomgått detta så är det bara att snurra på och hoppas på att landa de stora vinsterna och spela de roliga funktionerna. Dessa funktionerna och symbolerna du ska leta efter presenteras nedanför.

Vilka symboler bör jag ha koll på?

Om vi ska gå efter de stora vinsterna så finns det några symboler som har högre värde än andra. Dessa symbolerna är tornets topp, prinsessan, hjälten och ett gyllene öga.

Självklart finns det åtråvärda symboler som leder dig vidare på din jakt i form av bonusar och free spins, så de du ska ha ett extra öga på är änterhaken och hjälten där den sistnämnde agerar som en stacked wild och är viktig när det kommer till bonusspelet.

Funktioner att jaga efter

NetEnt har gjort ett väldigt bra jobb med att inkludera ett roligt bonusspel som inkluderar free spins i Steam Tower Slot. Du sätter igång allting med att sätta stacked wild (hjältesymbolen) och får direkt 10 free spins och klättrar en våning i tornet. Själva spelet går ut på att rädda prinsessan som är i toppen av tornet på den 16e våningen och dina vinster blir högre för varje våning du klättrar. Du klättrar en våning genom att landa på en änterhakesymbol och får upp till detta två nya free spins. Till slut så kommer dina free spins att ta slut och bonusspelet är över. Men misströsta inte då dina vinster kommer direkt efter du har ramlat ner. Men om du lyckas ta dig ända upp till prinsessan på 16e våningen så väntar en generös multiplikation på 1000 gånger, alltså finns det stora chanser att plocka hem stora vinster i detta bonusspel.

NetEnt visar återigen varför de är högt ansedda

Efter bara några snurr på Steam Tower Slot så är man, likt änterhaken, fast. Man känner att vinsterna ligger runt hörnet och man fastnar lätt för det roliga bonusspelet. Så om du inte testat Steam Tower än så rekommenderar vi dig att försöka dig på det!